Beskrivelse
Gule ærter, sprængt nakkefilet af gris, kartofler, syltede rødbeder
Indhold
Gule ærter: Suppe (64%), Gule ærter (19%) (Kogte og tørrede gule ærter, SULFIT.), Suppeurter (15%) (Gulerødder, porrer, SELLERI, pastinak.), Kalvebouillon (Glukosesirup, salt, kalvearoma, oksefedt, sukker,maltodextrin, grønsager (løg, tomat), 1% kalvekød, kylling, syre (mælkesyre, calciumlactat, citronsyre), vinekstrakter, rosmarinekstrakt.), Hønsebouillon (Salt, 18% hønsefedt, oksefedt, glukosesirup, aroma, 2% kylling, syre (citronsyre, mælkesyre, calciumlactat), krydderier (hvid peber, gurkemeje), karamelsukker, maltodextrin, rosmarinekstrakt.), Timian (Timian.). Sprængt nakkefilet af gris: Nakkefilet (100%) (Svinekød (89%), lageblanding (11%): (Vand, natriumlactat (E325), salt, stabilisatorer (E450, E451), glukosesirup, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E301)), konserveringsmiddel (E250)). Kartofler, tern-gule ærter: Kartofler, salt
Allergener
Selleri, Svovldioxid og sulfitter