Beskrivelse
Ovnstegt revelsben af gris, skysovs, kartofler, chilikrydret æblekompot
Indhold
Nettovægt: 250 g
Ingredienser:
Ovnstegt revelsben af gris: Revelsben (99%) (Svinekød (100%)), Salt (Salt (Nacl), jod (kl 2,0mg 1/100g), antiklumpningsmiddel (E535).), Peber. Skysovs, revelsben-KTS: Sky, stege- (45%), LETMÆLK med 1,5% fedt. Pasteuriseret og homogeniseret. UHT-behandlet (30%), Margarine (9%) (63% palmeolie, vand, syrnet SKUMMETMÆLK, 6% rapsolie, salt, emulgatorer (E 322 af solsikke, E 471 vegetabilsk, E 472c vegetabilsk), aroma, konserveringsmiddel (E 202), vitaminer (vitamin A, vitamin D).), Vand, Fløde 36% (FLØDE, stabiliseringsmiddel (E407).), Modificeret stivelse, acetyleret distivelsesesadipat E1422., Proteinpulver (Gelatine (Hydrolyseret collagen udvundet af okse).), Madkulør (Farve (ammonieret karamel E150c), vand, salt), Hvedemel (HVEDEmel, HVEDEmaltmel, Melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre).), Kalvebouillon (Tørret glukosesirup, salt, aromaer, oksefedt, sukker, maltodextrin, kalvekødspulver 1,0 %, kyllingeskind- og kødpulver, grønsagspulver (løg, tomat), syre (mælkesyre, citronsyre), vinekstrakter.), Salt (Salt (Nacl), jod (kl 2,0mg 1/100g), antiklumpningsmiddel (E535).), Hønsebouillon (Salt, kyllingefedt 18%, glukosesirup, oksefedt, aromaer, kyllingeskind- og kødpulver 2,4%, syre (citronsyre, mælkesyre, calciumlactat), krydderier (hvid peber, gurkemeje), karamelsukker, maltodextrin.). Kogte kartofler: Kartoffel (100%). Chilikrydret æblekompot-KTS: Æblegrød (82%) (Æble (63%), sukker, vand, fortykningsmidler: Modificeret stivelse og carrageenan, antioxidant: Ascorbinsyre, konserveringsmidler: Kaliumsorbat og natriumbenzoat, surhedsregulerende midler: Citronsyre og æblesyre, naturlig aroma og vaniljearoma.), Rosiner (10%) (Rosiner, solsikkeolie), Proteinpulver (Hydrolyseret collagen udvundet af okse.), Chilisauce (Sukker, vand, rød chilipeber (12,5%), hvidløg (6,5%), eddike, salt, modificeret majsstivelse, fortykningsmiddel (E415), syre (citronsyre).), Citronsaft, økologisk.
Allergener
Mælk herunder laktose, Hvede