Beskrivelse
Hvidvinsdampet skrubbefilét i cassoulet, ris
Indhold
Cassoulet - til fisk: Tomater (45%) (60% flåede, hakkede tomater, tomatjuice, surhedsregulerende middel (E330).), Bønner (27%) (Overskårne bønner), Hvide bønner, vand, salt. ., Champignoner i skiver 100 %., Løg (Løg), Grøntsagsbouillon (Salt, palmefedt, grønsagsaroma, glukosesirup, sukker, 1% løg, maltodextrin, 1 % grønsagsekstrakter (porre, gulerod), krydderier (hvid peber, gurkemeje, SELLERI, muskat), rosmarinekstrakt, karamelsukker.), Hvidløg, Olie (Raffineret rapsolie.), Salt (Rent, groft salt beriget med 13 mh/kg jod efter krav fra Fødevarestyrelsen. Tilsat anti-klumpningsmiddel E353.), Cassoulet:, Kogning af grønne bønner:. Skrubbefilét, hvidvinsdampet: SKRUBBEFILET (Platichthys flessus), vand (beskyttende glasering) Vildtfanget, Løg (Løg), Hvidvin, Salt (Rent, groft salt beriget med 13 mh/kg jod efter krav fra Fødevarestyrelsen. Tilsat anti-klumpningsmiddel E353.), Peber. Ris, løse: Vand (66%), Ris (33%) (Afskallede, polerede langkornede parboiled ris.), Salt (Rent, groft salt beriget med 13 mh/kg jod efter krav fra Fødevarestyrelsen. Tilsat anti-klumpningsmiddel E353.)
Allergener
Fisk, Selleri, Svovldioxid og sulfitter