Beskrivelse
Traditionel forloren hare, vildtsovs, kartofler, gammeldags rødkål
Indhold
Nettovægt: 520 g
Ingredienser:
Traditionel forloren hare: Hakket grisekød (58%), MÆLK 1,5% fedt. (22%), Æg (5%) (Pasteuriserede HELÆG (98%) af skrabeæg, konserveringsmiddel (E202), surhedsregulerende middel (E330).), Løg (5%), Rasp (87% HVEDEMEL, 11% vand, salt, gær, rapsolie, sukker, surhedsregulerende middel (E300).), Bacon (Brystflæsk fra gris (94%), salt, vand, dextrose, sukker, konserveringsmidler (E262, E252 og E250), aroma, antioxidant (E301), stabilisatorer (E451 og E452), gærekstrakt, røg. Røget over bøgeflis.), Salt (Salt (Nacl), jod (kl 2,0mg 1/100g), antiklumpningsmiddel (E535).), Peber. Vildtsovs: Vand (72%), Jævning (10%) (Vand(68%), HVEDEMEL(16%), modificeret stivelse(16%)), Fløde 36% (6%) (FLØDE, stabiliseringsmiddel (E407).), Oksefond koncentrat (68% Oksefond (vand, koncentreret oksefond, oksekødsekstrakt, salt), salt, aroma, sukker, modificeret stivelse, løg, eddike, krydderi, stabilisator (xanthan gummi).), Ribs gelé (Sukker, ribssaft fra koncentrat (35%) og aroniasaft fra koncentrat (3%), geleringsmiddel: Pektin, surhedsregulerende middel: Citronsyre. Fremstillet af 38 g frugt pr. 100 g. Samlet sukkerindhold: 62 g pr. 100 g.), Kalvebouillon (Tørret glukosesirup, salt, aromaer, oksefedt, sukker, maltodextrin, kalvekødspulver 1,0 %, kyllingeskind- og kødpulver, grønsagspulver (løg, tomat), syre (mælkesyre, citronsyre), vinekstrakter.), Blå kornblomst, ost (Pasteuriseret økologisk MÆLK, salt, mælkesyrekultur, mikrobiel osteløbe, skimmelkultur), Demi glace (Aromaer, modificeret stivelse, tørret glukosesirup, salt, HVEDEMEL, grønsagspulver (tomat, løg, champignon), rapsolie, majsstivelse, sukker, fortykningsmidler (guargummi, xanthangummi), krydderier (paprika, hvid peber), syre (mælkesyre).), Agurker syltet i tern (Drueagurker, skåret i 8 x 8 mm, vand, sukker, eddike, salt.), Salt (Salt (Nacl), jod (kl 2,0mg 1/100g), antiklumpningsmiddel (E535).), Madkulør (Farve (ammonieret karamel E150c), vand, salt), Peber, Enebær. Gammeldags rødkål: Rødkål (100%) (Rødkål, sukker, eddike, konserveringsmidler (kaliumsorbat, natriumbenzoat). Til 100 gram Herregårdsrødkål er der anvendt 120 g rødkål.). Kogte kartofler: Kartoffel (100%).
Allergener
Æg, Mælk herunder laktose, Hvede