Beskrivelse
Bagt farsbrød med gulerødder og ærter, flødesovs, kartofler, blomkål
Indhold
Nettovægt: 520 g
Ingredienser:
Flødesovs - KTS: 10 liter MÆLK med 1,5% fedt. Pasteuriseret og homogeniseret. UHT-behandlet (73%), Smør (9%) (FLØDE, MÆLKESYREKULTUR, Salt), Fløde 36% (9%) (FLØDE, stabiliseringsmiddel (E407).), Proteinpulver (Gelatine (Hydrolyseret collagen udvundet af okse).), Modificeret stivelse, acetyleret distivelsesesadipat E1422., Kalvebouillon (Tørret glukosesirup, salt, aromaer, oksefedt, sukker, maltodextrin, kalvekødspulver 1,0 %, kyllingeskind- og kødpulver, grønsagspulver (løg, tomat), syre (mælkesyre, citronsyre), vinekstrakter.), Vand, Salt (Salt (Nacl), jod (kl 2,0mg 1/100g), antiklumpningsmiddel (E535).), Hvedemel (HVEDEmel, HVEDEmaltmel, Melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre).), Hvid peber, Madkulør (Farve (ammonieret karamel E150c), vand, salt). Farsbrød, ærter, gulerødder: Hakket grisekød (43%), Ærter (11%), Gulerødder (11%), 10 liter MÆLK med 1,5% fedt. Pasteuriseret og homogeniseret. UHT-behandlet (11%), Æg (9%) (Pasteuriserede HELÆG (99%), konserveringsmiddel (E202), surhedsregulerende middel (E330).), Løg (7%), Hvedemel (6%) (HVEDEmel, HVEDEmaltmel, Melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre).), Salt (Salt (Nacl), jod (kl 2,0mg 1/100g), antiklumpningsmiddel (E535).), Peber. Blomkål: Blomkålsbuketter 15-35 mm. (100%). Kogte kartofler-KR: Kartoffel (100%).
Allergener
Æg, Mælk herunder laktose, Hvede