Beskrivelse
Bagt farsbrød med gulerødder og ærter, flødesovs, kartofler, blomkål
Indhold
Nettovægt: 520 g
Ingredienser:
Flødesovs: MÆLK med 1,5% fedt. (83%), Fløde 36% (10%) (FLØDE, stabiliseringsmiddel (E407).), Modificeret stivelse, acetyleret distivelsesesadipat E1422., Kalvebouillon (Glukosesirup, salt, kalvearoma, oksefedt, sukker,maltodextrin, grønsager (løg, tomat), 1% kalvekød, kylling, syre (mælkesyre, calciumlactat, citronsyre), vinekstrakter, rosmarinekstrakt.), Vand, Salt (Salt (NaCl), Jod (Kl 1,3 mg 1/100g), antiklumberingsmiddel (E535).), Hvedemel (HVEDEmel, HVEDEmaltmel, Melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre).), Hvid peber, Madkulør (Farve (ammonieret karamel E150c), vand, salt). Farsbrød, ærter, gulerødder÷æg: Hakket grisekød (43%) (Hakket grisekød), MÆLK med 1,5% fedt. (20%), Ærter (11%) (Mellemfine ærter (kvalitet I).), Gulerødder (11%) (Gulerødder i tern.), Løg (7%), Hvedemel (6%) (HVEDEmel, HVEDEmaltmel, Melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre).), Salt (Salt (NaCl), Jod (Kl 1,3 mg 1/100g), antiklumberingsmiddel (E535).), Peber. Blomkål: Blomkålsbuketter (100%). Kogte kartofler: Kartoffel (100%) (Kartofler, salt).
Allergener
Glutenholdige kornprodukter, Mælk herunder laktose, Hvede