Beskrivelse
Bagt farsbrød af gris med porrer, flødesovs, kartofler, ovnbagte rodfrugter, pastinakker, selleri, gulerødder og løg
Indhold
Nettovægt: 500 g
Ingredienser:
Flødesovs: LetMÆLK (83%), Fløde 36% (10%) (FLØDE, stabiliseringsmiddel (E407).), Modificeret stivelse, acetyleret distivelsesesadipat E1422., Kalvebouillon (Glukosesirup, salt, kalvearoma, oksefedt, sukker,maltodextrin, grønsager (løg, tomat), 1% kalvekød, kylling, syre (mælkesyre, calciumlactat, citronsyre), vinekstrakter, rosmarinekstrakt.), Vand, Salt (Salt (NaCl), Jod (Kl 1,3 mg 1/100g), antiklumberingsmiddel (E535).), Hvedemel (HVEDEmel, HVEDEmaltmel, Melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre).), Hvid peber, Madkulør (Farve (ammonieret karamel E150c), vand, salt). Kogte kartofler: Kartoffel (100%) (Kartofler, salt). Ovnbagte rodfrugter: Rodfrugter (94%) (25% kløvede pastinakker, 25% groftskårne rødløg, 25% SELLERI i stave, 25% kløvede gulerødder), Olivenolie, Salt (Salt (NaCl), Jod (Kl 1,3 mg 1/100g), antiklumberingsmiddel (E535).), Hvidløg, Rosmarin, Peber, Timian. Farsbrød, porrer÷æg: Hakket grisekød (46%), Porre (22%), LetMÆLK (17%), Løg (6%), Rasp (5%) (87% HVEDEMEL, 11% vand, salt, gær, rapsolie, sukker, surhedsregulerende middel (E300).), Rasp (87% HVEDEMEL, 11% vand, salt, gær, rapsolie, sukker, surhedsregulerende middel (E300).), Salt (Salt (NaCl), Jod (Kl 1,3 mg 1/100g), antiklumberingsmiddel (E535).), Peber.
Allergener
Mælk herunder laktose, Selleri, Hvede