Beskrivelse
Bagt farsbrød af okse med feta, persille, skysovs, kartofler, grønne bønner
Indhold
Nettovægt: 520 g
Ingredienser:
Skysovs, farsbrød, okse: Sky, oksekød (69%), 10 liter MÆLK med 1,5% fedt. Pasteuriseret og homogeniseret. UHT-behandlet (19%), Vand, Modificeret stivelse, acetyleret distivelsesesadipat E1422., Madkulør (Farve (ammonieret karamel E150c), vand, salt), Hvedemel (HVEDEmel, HVEDEmaltmel, Melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre).), Fløde 36% (FLØDE, stabiliseringsmiddel (E407).), Oksebouillon (Salt, oksefedt 31%, aromaer, tørret glukosesirup, oksekødsekstrakt 2,2%, løgpulver, sukker, krydderier (gurkemeje, hvid peber, paprika).), Salt (Salt (NaCl), Jod (Kl 1,3 mg 1/100g), antiklumberingsmiddel (E535).), Hønsebouillon (Salt, kyllingefedt 18%, glukosesirup, oksefedt, aromaer, kyllingeskind- og kødpulver 2,4%, syre (citronsyre, mælkesyre, calciumlactat), krydderier (hvid peber, gurkemeje), karamelsukker, maltodextrin.). Grønne bønner: Bønner (100%) (Overskårne bønner.). Kogte kartofler: Kartoffel (100%) (Kartofler, salt). Farsbrød af okse: Hakket oksekød (58%), Salatost i tern 45+ (10%) (Pasteuriseret MÆLK, salt, MÆLKESYREKULTUR, osteløbe (mikrobiel). Saltlage: vand, salt, MÆLKESYREKULTUR), Vand (9%), Æg (8%) (ÆG, konserveringsmiddel (E202), surhedsregulerende middel (E330).), Løg, Tomatpasta, Rasp (87% HVEDEMEL, 11% vand, salt, gær, rapsolie, sukker, surhedsregulerende middel (E300).), Kalvebouillon (Tørret glukosesirup, salt, aromaer, oksefedt, sukker, maltodextrin, kalvekødspulver 1,0 %, kyllingeskind- og kødpulver, grønsagspulver (løg, tomat), syre (mælkesyre, citronsyre), vinekstrakter.), Persille, Salt (Salt (NaCl), Jod (Kl 1,3 mg 1/100g), antiklumberingsmiddel (E535).), Timian, Peber.
Allergener
Æg, Mælk herunder laktose, Hvede