Beskrivelse
Traditionel farseret porre, flødesovs, kartofler
Indhold
Nettovægt: 420 g
Ingredienser:
Flødesovs: MÆLK 1,5% fedt. (82%), Fløde 36% (10%) (FLØDE, stabiliseringsmiddel (E407).), Modificeret stivelse, acetyleret distivelsesesadipat E1422., Kalvebouillon (Tørret glukosesirup, salt, aromaer, oksefedt, sukker, maltodextrin, kalvekødspulver 1,0 %, kyllingeskind- og kødpulver, grønsagspulver (løg, tomat), syre (mælkesyre, citronsyre), vinekstrakter.), Vand, Salt (Salt (Nacl), jod (kl 2,0mg 1/100g), antiklumpningsmiddel (E535).), Hvedemel (HVEDEmel, HVEDEmaltmel, Melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre).), Hvid peber, Madkulør (Farve (ammonieret karamel E150c), vand, salt). Traditionel farseret porre÷æg: Hakket grisekød (46%), Porre (23%), MÆLK 1,5% fedt. (14%), Vand (6%), Hvedemel (HVEDEmel, HVEDEmaltmel, Melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre).), Løg, Rapsolie, Salt (Salt (Nacl), jod (kl 2,0mg 1/100g), antiklumpningsmiddel (E535).), Peber. Kogte kartofler: Kartoffel (100%). Rødbeder: Upasteuriseret KOMÆLK, mælkesyrekultur, aske, osteløbe, salt (100%).
Allergener
Mælk herunder laktose, Hvede