Beskrivelse
Bagt farsbrød af gris med porrer, flødesovs, kartofler, gulerødder
Indhold
Nettovægt: 260 g
Ingredienser:
Flødesovs - KTS: LETMÆLK med 1,5% fedt. Pasteuriseret og homogeniseret. UHT-behandlet (73%), Smør (9%) (FLØDE, MÆLKESYREKULTUR, Salt), Fløde 36% (9%) (FLØDE, stabiliseringsmiddel (E407).), Proteinpulver (Gelatine (Hydrolyseret collagen udvundet af okse).), Modificeret stivelse, acetyleret distivelsesesadipat E1422., Kalvebouillon (Tørret glukosesirup, salt, aromaer, oksefedt, sukker, maltodextrin, kalvekødspulver 1,0 %, kyllingeskind- og kødpulver, grønsagspulver (løg, tomat), syre (mælkesyre, citronsyre), vinekstrakter.), Vand, Salt (Salt (Nacl), jod (kl 2,0mg 1/100g), antiklumpningsmiddel (E535).), Hvedemel (HVEDEmel, HVEDEmaltmel, Melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre).), Hvid peber, Madkulør (Farve (ammonieret karamel E150c), vand, salt). Karotter: Babykarotter. (100%). Kogte kartofler: Kartoffel (100%). Farsbrød, porrer: Hakket grisekød (46%), Porre (18%), LETMÆLK med 1,5% fedt. Pasteuriseret og homogeniseret. UHT-behandlet (17%), Løg (6%), Rasp (5%) (87% HVEDEMEL, 11% vand, salt, gær, rapsolie, sukker, surhedsregulerende middel (E300).), Æg (Pasteuriserede HELÆG (99%), konserveringsmiddel (E202), surhedsregulerende middel (E330).), Rasp (87% HVEDEMEL, 11% vand, salt, gær, rapsolie, sukker, surhedsregulerende middel (E300).), Salt (Salt (Nacl), jod (kl 2,0mg 1/100g), antiklumpningsmiddel (E535).), Peber.
Allergener
Æg, Mælk herunder laktose, Hvede