Beskrivelse
Bagt farsbrød af gris med porrer, flødesovs, kartofler, gulerødder
Indhold
Nettovægt: 520 g
Ingredienser:
Karotter: Økologiske babykarotter. (100%)
Flødesovs ÷ mælk: Flora vegansk 31% (52%) (Hestebønnepræparat (vand, 1 % hestebønneprotein), vegetabilske olier 31 % (palme, raps), sukker, modificeret majsstivelse, emulgatorer (solsikkelecithin, saccharoseestere af fedtsyrer, mono- og diglycerider af fedtsyrer), stabilisatorer (guargummi, johannesbrødkærnemel), naturlig aroma, salt, farve (beta-caroten).), Vand (42%), Modificeret stivelse, acetyleret distivelsesesadipat (E1422)., Vand, Salt tilsat jod, HVEDEmel øko, HVEDEmaltmel øko, melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre), Hvid peber, Kalvebouillon (Tørret glukosesirup, salt, aromaer, oksefedt, sukker, maltodextrin, kalvekødspulver 1,0 %, kyllingeskind- og kødpulver, grønsagspulver (løg, tomat), syre (mælkesyre, citronsyre), vinekstrakter.), Madkulør (Farve (ammonieret karamel E150c), vand, salt)
Kogte kartofler: Kartoffel, økologisk (100%) (Dansk kartoffel*, salt. * = Økologisk)
Farsbrød, porrer: Hakket grisekød (46%), Porre, økologisk (18%), Økologisk LETMÆLK 1,5%. (17%), Løg, øko (6%), Rasp, økologisk (5%) (Økologisk HVEDEmel (98%), salt (1,5%), gær (0,5%)), Æg, økologisk (Økologiske helÆG (99%), surhedsregulerende middel (E270).), Rasp, økologisk (Økologisk HVEDEmel (98%), salt (1,5%), gær (0,5%)), Salt tilsat jod, Peber
Allergener
Æg, Mælk herunder laktose, Hvede