Beskrivelse
Bagt farsbrød af gris med tyttebær, flødesovs, kartofler, broccoli
Indhold
Nettovægt: 260 g
Ingredienser:
Broccoli: Broccoli, økologisk (100%). Flødesovs - KTS: Økologisk LETMÆLK 1,5%. (72%), Smør, øko (10%) (Højpasteuriseret økologisk FLØDE (EU), salt, mælkesyrekultur.), Økologisk FLØDE 38%. (9%), PEPTIPLUS® XB (Gelatine (Hydrolyseret collagen udvundet af okse).), Modificeret stivelse, acetyleret distivelsesesadipat E1422., Kalvebouillon (Tørret glukosesirup, salt, aromaer, oksefedt, sukker, maltodextrin, kalvekødspulver 1,0 %, kyllingeskind- og kødpulver, grønsagspulver (løg, tomat), syre (mælkesyre, citronsyre), vinekstrakter.), Vand, Salt (Salt (Nacl), jod (kl 2,0mg 1/100g), antiklumpningsmiddel (E535).), Hvedemel, økologisk (Økologisk HVEDEmel, økologisk HVEDEmaltmel, melbehandlingsmiddel: ascorbinsyre.), Hvid peber, Madkulør (Farve (ammonieret karamel E150c), vand, salt). Farsbrød, tyttebær: Hakket grisekød (56%), Økologisk LETMÆLK 1,5%. (21%), Tyttebær (6%), Æg, økologisk (Økologiske helÆG (99%), surhedsregulerende middel (E270).), Løg, økologisk, Rasp, økologisk (Økologisk HVEDEmel (98%), salt (1,5%), gær (0,5%)), Bacon (Brystflæsk fra gris (94%), salt, vand, dextrose, sukker, konserveringsmidler (E262, E252 og E250), aroma, antioxidant (E301), stabilisatorer (E451 og E452), gærekstrakt, røg. Røget over bøgeflis.), Salt (Salt (Nacl), jod (kl 2,0mg 1/100g), antiklumpningsmiddel (E535).), Peber. Kogte kartofler: Kartoffel, økologisk (100%) (Dansk kartoffel*, salt. * = Økologisk).
Allergener
Æg, Mælk herunder laktose, Hvede