Beskrivelse
Bagt farsbrød af gris med tyttebær, flødesovs, kartofler, broccoli
Indhold
Nettovægt: 500 g
Ingredienser:
Flødesovs - KTS: MÆLK 1,5% fedt. (72%), Smør (10%) (FLØDE, MÆLKESYREKULTUR, Salt), Fløde 36% (9%) (FLØDE, stabiliseringsmiddel (E407).), Proteinpulver (Gelatine (Hydrolyseret collagen udvundet af okse).), Modificeret stivelse, acetyleret distivelsesesadipat E1422., Kalvebouillon (Tørret glukosesirup, salt, aromaer, oksefedt, sukker, maltodextrin, kalvekødspulver 1,0 %, kyllingeskind- og kødpulver, grønsagspulver (løg, tomat), syre (mælkesyre, citronsyre), vinekstrakter.), Vand, Salt (Salt (Nacl), jod (kl 2,0mg 1/100g), antiklumpningsmiddel (E535).), Hvedemel (HVEDEmel, HVEDEmaltmel, Melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre).), Hvid peber, Madkulør (Farve (ammonieret karamel E150c), vand, salt). Broccoli: Broccoli (100%). Farsbrød, tyttebær: Hakket grisekød (56%), MÆLK 1,5% fedt. (21%), Tyttebær (6%), Æg (Pasteuriserede HELÆG (98%) af skrabeæg, konserveringsmiddel (E202), surhedsregulerende middel (E330).), Løg, Rasp (87% HVEDEMEL, 11% vand, salt, gær, rapsolie, sukker, surhedsregulerende middel (E300).), Bacon (Brystflæsk fra gris (94%), salt, vand, dextrose, sukker, konserveringsmidler (E262, E252 og E250), aroma, antioxidant (E301), stabilisatorer (E451 og E452), gærekstrakt, røg. Røget over bøgeflis.), Salt (Salt (Nacl), jod (kl 2,0mg 1/100g), antiklumpningsmiddel (E535).), Peber. Kogte kartofler-KR: Kartoffel (100%).
Allergener
Æg, Mælk herunder laktose, Hvede