Beskrivelse
Bagt farsbrød af gris med tyttebær, flødesovs, kartofler, broccoli
Indhold
Nettovægt: 500 g
Ingredienser:
Flødesovs: MÆLK 1,5% fedt. (82%), Fløde 36% (10%) (FLØDE, stabiliseringsmiddel (E407).), Modificeret stivelse, acetyleret distivelsesesadipat E1422., Kalvebouillon (Tørret glukosesirup, salt, aromaer, oksefedt, sukker, maltodextrin, kalvekødspulver 1,0 %, kyllingeskind- og kødpulver, grønsagspulver (løg, tomat), syre (mælkesyre, citronsyre), vinekstrakter.), Vand, Salt (Salt (Nacl), jod (kl 2,0mg 1/100g), antiklumpningsmiddel (E535).), Hvedemel (HVEDEmel, HVEDEmaltmel, Melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre).), Hvid peber, Madkulør (Farve (ammonieret karamel E150c), vand, salt). Broccoli: Broccoli (100%). Kogte kartofler: Kartoffel (100%). Farsbrød, tyttebær÷æg: Hakket grisekød (59%), MÆLK 1,5% fedt. (22%), Tyttebær (6%), Løg (5%), Rasp (87% HVEDEMEL, 11% vand, salt, gær, rapsolie, sukker, surhedsregulerende middel (E300).), Bacon (Brystflæsk fra gris (94%), salt, vand, dextrose, sukker, konserveringsmidler (E262, E252 og E250), aroma, antioxidant (E301), stabilisatorer (E451 og E452), gærekstrakt, røg. Røget over bøgeflis.), Salt (Salt (Nacl), jod (kl 2,0mg 1/100g), antiklumpningsmiddel (E535).), Peber.
Allergener
Mælk herunder laktose, Hvede