Beskrivelse
Hvidvinsdampet mørksej i cassoulet, ris
Indhold
Nettovægt: 500 g
Ingredienser:
Cassoulet - til fisk: Tomater knuste (44%) (Knuste tomater, tomatjuice, surhedsregulerende middel: citronsyre (E330).), Bønner (27%) (Overskårne bønner.), Hvide bønner (9%) (Hvide bønner, vand, salt..), Champignon (9%), Løg, Smør (FLØDE, MÆLKESYREKULTUR, Salt), Grøntsagsbouillon (Kartoffelstivelse, salt, palmefedt, sukker, gærekstrakt, solsikkeolie, løg 4,4 %, porreekstrakt 4,1 %, hvidløg, aroma. Saltindhold ifærdig bouillon er 0,6 %.), Rapsolie, Hvidløg. Indeholder naturligt forekomne SULFITTER., Salt (Salt (Nacl), jod (kl 2,0mg 1/100g), antiklumpningsmiddel (E535).). Mørksej, hvidvinsdampet: MØRKSEJ (90%), Løg, Vand, Salt (Salt (Nacl), jod (kl 2,0mg 1/100g), antiklumpningsmiddel (E535).), Sort peber, Hvidvin reduktion (Hvidvinskoncentrat 50 % (med SULFITTER), sukker, salt, skalotteløgspuré, citrusfiber, syre (ascorbinsyre, vinsyre), aroma (med SULFITTER).), Laurbærblade. Ris, forkogt: Ris (100%) (Hvide ris forkogte.).
Allergener
Fisk, Mælk herunder laktose, Svovldioxid og sulfitter